MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Atalanta na Anfieldu srušila Liverpool, Bayern prošao u nokaut fazu

U terminu od 21 sat odigrana su četiri meča 4. kola grupne faze Lige prvaka, a iz grupe A i D dva kola prije kraja blizu prolazak je osigurao Bayern, Atletico Madrid je blizu, dok će se velika bitka voditi između Liverpoola koji je izgubio od Atalante te Ajaxa.Na meču Liverpoola i Atalante u prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, iako su gosti iz Bergama bili bolji tim, što pokazuje i statistka koja govori da su imali pet šuteva, naspram jednog Kloppove ekipe.

Gomez u 60. minuti i Hateboer u 64. s dva brza pogotka šokirali su domaće igrače, a do kraja meča nogometaši Atalante uspjeli su sačuvati svoju mrežu i upisati veliku pobjedu protiv Liverpoola.

Ajax je na svom terenu i drugi meč uzastopno pobijedio Midtjylland, a ovaj put su bili bolji rezultatom 3:1. Nakon prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, a pitanje pobjednika riješeno je od 47. do 66. minute kada je Ajax s tri pogotka preko Gravenbercha, Mazraouija i Neresa došao do velike prednosti.

Gosti su se vratili golom Mabila s bijele tačke, no nisu uspjeli napraviti ništa više do kraja meča. Nakon četiri meča, Liverpool ima devet, Atalanta i Ajax po sedam bodova, a Midtjylland je bez bodova.

Bayern je na svom terenu bio bolji od Salzburga. Lewandowski je golom u 42. minuti donio prednost svom timu, Wober u 52. postiže autogol za vodstvo Bayerna od 2:0, da bi veliku prednost svom timu donio Sane u 68. minuti.

Nešto ranije Roca je dobio crveni karton pa je domaće ostavio s igračem manje, ali Salzburg je u takvom omjeru snaga uspio postići samo jedan gol preko Berishe u 73. minuti. U drugom meču Atletico Madrid je remizirao protiv Lokomotiva bez pogodaka.

Grupa A, 4. kolo:

Bayern – Salzburg 3:1
Atletico Madrid – Lokomotiv 0:0

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa