MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Barcelona izbacila Inter, Ancelotti dobio otkaz u Napoliju nakon što je prošao grupu Lige prvaka

INTER neće igrati u osmini finala Lige prvaka. Porazom od kombiniranog sastava Barcelone 1:2 na Meazzi lider Serie A ispao je iz elitnog natjecanja, a njegovo mjesto među 16 najboljih zauzela je Borussia Dortmund, koja je svladala Slaviju iz Praga 2:1 i u posljednjem kolu stigla do nokaut-faze. 

Nerazzurri će se morati zadovoljiti plasmanom u Europa ligu. 

Prošle sezone Inter je remijem (1:1) kod kuće s otpisanim PSV-om u posljednjem kolu grupne faze ostao bez europskog proljeća u Ligi prvaka, a ove su ga prolaza koštali mladi igrači Barcelone Carles Perez i Ansu Fati, koji je zabio za pobjedu Katalonaca u 87. minuti i postao najmlađi strijelac u povijesti natjecanja. 

Smjena nakon plasmana u nokaut fazu

CARLO ANCELOTTI više nije trener Napolija. Slavni Talijan dobio je otkaz svega nekoliko sati nakon što je s Napolijem osigurao plasman u nokaut fazu Lige prvaka. 

Hat-trick Arkadiusza Milika protiv Genka prekinuo je Napolijev niz od devet utakmica bez pobjede u svim natjecanjima i osigurao da Napoli prođe grupu kao drugoplasirana momčad iza prvog Liverpoola, ali to nije spasilo Ancelottija. 

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa