MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Messijeva situacija mogla bi se “ponoviti”, Ronaldo ne pregovara s Juventusom

Cristiano Ronaldo ima još manje od godinu ugovora s Juventusom, a Stara dama iz Torina trenutno nije u pregovorima o produžetku saradnje.

Nakon šokantnog raspleta situacije u vezi s Lionelom Messijem i prelaska Argentinca besplatno u Paris Saint Germain, javnost smatra kako bi se dešavanja mogla ponoviti i sljedeće godine ukoliko Cristiano Ronaldo postane besplatan igrač.

Ugovor portugalskog nogometaša ističe u junu naredne godine, a ugledni novinar Fabrizio Romano prenosi kako Juventus nije započeo pregovore o ostanku Ronalda u Torinu.

Ipak, iz Juventusa su često naglašavali kako je cilj zadržati Portugalca u klubu. Na adresu torinskog velikana još uvijek nije stigla nijedna ponuda za Ronalda, iako se očekuje da bi ga klubovi mogli dobiti za znatno manju svotu novca s obzirom na istek ugovora za manje od godinu.

Španski mediji su prije nekoliko dana naveli kako trener Real Madrida Carlo Ancelotti želi ponovo vidjeti Ronalda u Kraljevskom klubu, no Madriđani nisu pokrenuli nikakav posao u vezi s tim. Također, Romano prenosi da Manchester City i PSG u svojim planovima nemaju slavnog Portugalca.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa