MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Neprepoznatljivi Đoković deklasiran u četvrtfinalu!

Italijanski teniser Lorenzo Sonego (42. ATP) priredio je senzaciju na ATP turniru u Beču budući da je razbio najboljeg tenisera svijeta Srbijanca Novaka Đokovića (1. ATP) sa 6:2, 6:1. Meč je trajao malo više od sat vremena.

Odmah na početku Novak je doživio hladan tuš jer je Italijan osvojio dva breaka i vrlo lako došao do prednosti 4:0. Sonego je do kraja seta zadržao svoju prednost i sa 6:2 osvojio prvi set.

Sonego je potom u drugom setu zaigrao još bolje, a posebno se to odnosi na servis za koji Đoković jednostavno nije imao rješenje.

Ponovo je počeo set s breakom pa je brzo došao do 2:0, a potom je i u petom gemu Novak izgubio servis za 1:4. Uspio je Italijan do kraja meča zadržati i ovu prednost te prirediti senzaciju plasmanom u polufinale turnira u Beču. Inače, Sonego je ispao u kvalifikacijama te je ako “lucky loser” zaigrao na turniru.

Sonego će u polufinalu austrijskog ATP-a igrati protiv boljeg iz meča između bugarskog tenisera Grigora Dimitrova (20. ATP) i Britanca Daniela Evansa (33. ATP).

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa