MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Nogometaši NK „Zvijezda-Midž Hit“ osvojili 3. mjesto na prestižnom turniru “Piksi kup – Jahorina 2021”

Na Jahorini je ovog vikenda održan jedan od najvećih omladinskih nogometnih turnira na ovim prostorima “Piksi kup Jahorina 2021”. Ovaj turnir je odlična prilika mladim nogometašima za daljnji razvoj i afirmaciju. Učestvovalo je oko 100 ekipa i škola nogometa iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine, u starosnim kategorijama od cicibana do pionira.

Zavidan rezultat na ovom prestižnom nogometnom natjecanju ostvarili su mladi nogometaši NK „Zvijezda-Midž Hit“ osvojivši 3. mjesto u uzrastu 2010. godište.

Uzevši u obzir činjenicu da su na ovom turniru nastupali klubovi koji imaju dugu tradiciju rada sa omladinskim pogonima, uspjeh ovih dječaka je tim još veći.  Uz malo sportske sreće velikokladuška “Zvijezda” je mogla i do finala, ali sretniji i spretniji u polufinalnoj utakmici bili su nogometaši Bačke Palanke i to nakon boljeg izvođenja penala. U utakmici za treće mjesto igrači “Zvijezde” su slavili protiv Vojvodine iz Novog Sada i pokazali da mogu konkurirati vršnjacima iz puno većih klubova.

Uspjeh ne dolazi preko noći, ali uz predan rad i mentorstvo trenera Mehe Pobora NK „Zvijezda-Midž Hit“ postaje pravi rasadnik nogometnih  talenata koji će Veliku Kladušu  i u budućnosti predstavljati u najboljem svjetlu.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa