Novak Đoković ponovo stigao u Bosnu i Hercegovinu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković danas je sa suprugom Jelenom ponovo posjetio Visoko i Arheološki park Ravne 2. Posjetom su bili iznenađeni i Visočani, a Đoković je u opuštenom raspoloženju imao vremena za smijeh, razgovor, fotografisanje i podjelu autograma.

Ovo je druga posjeta Novaka Đokovića Visokom i Arheološkom parku Ravne 2, a u izjavi za medije je kazao da je u Visoko ponovo došao zbog Semira Osmanagića.

“Ovdje sam ponovo zbog Semira i njegovog gostoprimstva i domaćinstva. Nakon što sam prvi put bio s roditeljima, evo danas sam tu sa suprugom Jelenom s obzirom na to da nam se pružila mogućnost nakon karantina. Uživao sam u prvoj posjeti i zaista sam jedva čekao da se vratim. Sada sam tu sa suprugom, a naredni put ćemo doći i s djecom”, kazao je Đoković.

Na pitanje da li postoji posebna energija u Visokom, Đoković je kazao da Balkan ima veliko blago, a da Semir već 15-ak godina pokušava objasniti o čemu se tu radi.

Na kraju je kazao da će u Bosni i Hercegovini ostati nekoliko dana nakon čega će otići u Srbiju.

“Sezona još uvijek nije završena, bit ću neko vrijeme u Srbiji, ali dolazit ću ovdje. Ovo već nekako smatram svojim drugim domom”, izjavio je prvi teniser svijeta.

Izvor: klix.ba

Vezane vijesti: