MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Počinje okupljanje Zmajeva u Helsinkiju, Petev najavljuje borbenu reprezentaciju

Selektor Ivaylo Petev, stručni štab, igrači Eldar Ćivić, Kenan Pirić, Darko Todorović i delegacija NS BiH jutros su čarter letom sa sarajevskog aerodroma otputovali u Helsinki gdje će naš tim utakmicom protiv selekcije Finske početi kvalifikacioni ciklus.

“Idemo s optimizmom u Finsku. U kontaktu smo bili ovih dana s igračima i ne očekujem da bude nekih većih problema oko njihovog dolaska. Planirali smo da sutra u 20 sati održimo prvi trening jer igrači dolaze u različito vrijeme. Fokusiran sam samo na našu ekipu i s obzirom na to da imamo malo vremena, pokušat ću da im prenesem svoju viziju i razmišljanja. Kao što sam ranije rekao, imamo kvalitetne igrače i siguran sam da će igrati borbeno i maksimalno motivisano”, izjavio je selektor Petev pred polazak.

Inače, Petev je jučer uputio tri dodatna poziva za prijateljsku utakmicu sa Kostarikom pa će se ekipi priključiti Josip Ćorluka (Zrinjski), Selmir Pidro (Sarajevo) i Obren Cvijanović (Velež).

Ćorluka je već ubilježio dva nastupa za “A” selekciju u novembru prošle godine protiv Irana i Italije, dok su Pidro i Cvijanović prvi put pozvani u nacionalni tim. Oni će se ekipi priključiti 25. marta.

Podsjetimo, utakmica između Finske i Bosne i Hercegovine igra se u srijedu u Helsinkiju s početkom u 20:45 sati.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa