MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Prvi trening reprezentacije bez Džeke

Nogometna reprezentacija BiH obavila je večeras prvi od dva treninga u Helsinkiju.

Svi su bili na treningu izuzev Edina Džeke, koji je danas radio magnetnu rezonancu kako bi se utvrdio stepen eventualne povrede sa posljednje utakmice Rome i sutra bi se trebali znati rezultati, dok Haris Duljević i Luka Menalo još nisu stigli.

Također, naglasimo da je bilo nešto malo iznad “nule” u vrijeme treninga, ali Zmajevi su bez većih problema podnijeli hladnoću.

Sutra će bh. reprezentacija odraditi “glavni” i konačni trening pred duel s Fincima i to na terenu na kojem će se meč igrati dan kasnije. Uz to, bit će održano obraćanje medijima selektora Peteva, kojem će to biti debi na klupi A reprezentacije BiH.

Selektor Petev je pred polazak izjavio: „Idemo sa optimizmom u Finsku. U kontaktu smo bili ovih dana sa igračima i ne očekujem da bude nekih većih problema oko njihovog dolaska. Planirali smo da sutra u 20.00 sati održimo prvi trening jer igrači dolaze u različito vrijeme. Fokusiran sam samo na našu ekipu i s obzirom na to da imamo malo vremena, pokušaću da im prenesem svoju viziju i razmišljanja. Kao što sam ranije rekao, imamo kvalitetne igrače i siguran sam da će igrati borbeno i maksimalno motivisano.“

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa