MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Šahtar želi iznenaditi i Inter, očekuje se mnoštvo golova na meču između Atalante i Ajaxa

Večerašnjim susretima u grupama A, B, C i D počinje drugo kolo Lige prvaka.Današnji program od 18:55 otvaraju Lokomotiv i Bayern, te Šahtar i Inter.

Bavarci su u prvom duelu apsolutni favoriti i sve osim pobjede Bayerna bi predstavljalo veliko iznenađenje, dok bi drugi susret trebao ponuditi mnogo uzbuđenja.

Šahtar, koji je napravio senzaciju i slavio u Madridu kod Reala u prvom kolu, se nada nastavku pozitivnih rezultata, a u tome će im pomoći i povratak na teren nekoliko igrača koji nisu igrali protiv Kraljeva.

S druge strane nalazi se neugodni Inter kojem također nedostaje nekoliko igrača iz prve postave, te nas u Kijevu očekuje nesumnjivo dobra utakmica.

Od ostalih susreta koji se igraju od 20:45 sati izdvajamo duele Gladbacha i Reala, te Atalante i Ajaxa.

Kraljevi su nakon poraza od Šahtara vratili samopouzdanje pobjedom nad Barcelonom u gostima u El Clasicu i u Njemačkoj bismo trebali vidjeti totalno drugo izdanje u odnosu na duel protiv Ukrajinaca.

A u susretu Atalante i Ajaxa svi nogometni fanovi se nadaju golovima s obzirom da obje ekipe gaje napadački nogomet, a Ajax je za vikend slavio u prvenstvu s čak 13:0 protiv Venla i u Bergamo dolazi po prve bodove ove sezone u Ligi prvaka.

Grupa A: Lokomotiv – Bayern (18:55), Atletico – Salzburg (20:45)
Grupa B: Šahtar – Inter (18:55), Gladbach – Real (20:45)
Grupa C: Marsellie – Manchester City (20:45), Porto – Olympiacos (20:45)
Grupa D: Atalanta – Ajax (20:45), Liverpool – Midtjylland (20:45)

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa