MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Senad Lulić na treningu Lazija nakon deset mjeseci

Italijanski mediji javljaju da se bh. reprezentativac i kapiten Lazija Senad Lulić vratio treninzima te da je počeo s laganim vježbama kako bi se u 2021. godini vratio na teren.

Lulić je van terena još od februara ove godine kada je povrijedio zglob nakon višemjesečnih problema, a iako se očekivalo da će se brzo vratiti na teren, njegov oporavak potrajao je znatno više od očekivanog i tek bi se u 2021. godini mogao vratiti na teren.

Mediji u Italiji pišu da je Lulić danas odradio uvodni dio treninga s ekipom, a da se odvojio iz tima kada su oni prešli na teren i vježbali posjed lopte. Naš igrač još neko vrijeme će trenirati odvojeno od ekipe, a prema prvim informacijama mogao bi biti spreman za okršaj s Bayernom u februaru u okviru Lige prvaka.

Također, navodi se da Lulić gotovo sigurno neće igrati prve mečeve u januaru 2021. godine koje će Lazio igrati u okviru Serije A, a dodaju da su se današnjim treninzima priključili i Francesco Acerbi i Lucas Leiva, koji su također bili povrijeđeni.

Lulić nije igrao za reprezentaciju BiH u vrijeme kada je Robert Prosinečki bio selektor Zmajeva, ali se u tim trebao vratiti pod vodstvom Dušana Bajevića i da nije bilo povrede zgloba, gotovo izvjesno bi igrao mečeve baraža za Euro protiv Sjeverne Irske te mečeve u A grupi Lige nacija.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa