MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Zmajevi pristižu u Zenicu, debitanti pod utiskom

Danas je u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici počelo okupljanje “A” reprezentativaca Bosne i Hercegovine kojima predstoje utakmice UEFA Lige nacija sa Italijom i Poljskom.

Do sada je u kamp stiglo sedam igrača, a među njima su i debitanti Branimir Cipetić, Vladan Danilović i Amir Hadžiahmetović.

– Pozvan sam bio još na martovsko okupljanje, ali to je nažalost otkazano zbog pandemije virusa korona i sad sam konačno na okupljanju A reprezentacije. Jako sam sretan i ponosan zbog toga jer san svakog igrača je da nastupi za reprezentaciju. Ekipa je sastavljana od veoma kvalitetnih igrača koji nastupaju u jakim ligama i drago mi je da sam i ja tu – izjavio je Cipetić.

Danilović o pozivu u A tim kaže:

– Sve me je ovo iznenadilo, naravno u pozitivnom smislu. Već sam se spremio da idem na okupljanje mlade reprezentacije, a onda je uslijedio ovaj poziv i stvarno sam srećan zbog toga. Trudit ću se maksimalno da opravdam očekivanja i pokažem da zaslužujem da budem ovdje. Velika je čast nastupati za U-21 reprezentaciju, a ovo je još jedan iskorak u karijeri i mnogo mi znači.

Oduševljenje zbog dolaska u nacionalnu selekciju nije krio ni Hadžiahmetović:

– Nevjerovatan je osjećaj dobiti poziv u A reprezentaciju. Godinama sam se trudio da dođem do toga. Napokon je došao taj poziv što me čini veoma sretnim i nadam se da ću se pokazati u najboljem svjetlu. Ekipa je dosta kvalitetna i vjerujem da će praviti dobre rezultate.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa