Najla Ćeman porijeklom iz Velike Kladuše proglašena za najboljeg svjetskog spa zaposlenika

Da se predanost i trud na kraju uvijek isplate, pokazuje nam pozitivna priča koja dolazi iz Amerike, tačnije Njujorka. Naime Najla Ćeman porijeklom iz Velike Kladuše dobila je priznanje najboljeg svjetskog Spa zaposlenika svih luksuznih hotela za 2021. godinu( “Forbes Travel Guide’s Spa Employee of the Year Award” za 2021. godinu).

Forbesov turistički vodič (“FTG”), jedini  globalni sistem ocjenjivanja luksuznih hotela, restorana i banja, objavio je da je Najla Ćeman, koja radi u Spa hotela ‘Four Seasons New York Downtown’ osvojila  nagradu zahvaljujući angažmanu, uzornom uslugom i odličnom radu.

Najla koja ima 20 godina radnog iskustva u ovoj industriji  u vrijeme pandemije, kada je bilo sve zatvoreno, odlučila je da pohađa brojne kurseve vezane za svoju struku kako bi još bolje usavršila znanje. Ni pandemija je nije spriječila da pronalazi pozitivnost u teškim vremenima, jer kako kaže to je njen način života.

To je na kraju i dokazala, da bude izabrana kao najbolji radnik koji gostima pruža vrhunske zdravstvene usluge, kao i usluge ljepote i masaže.

Najla je prije  27 godina napustila rodni kraj zbog ratnih dešavanja.

Velika podrška Najli je njena porodica, koja joj je vjetar u leđa u svakom trenutku  da bude uspješna  i ponosna na ono što radi.

Čestitamo Najli na ostvarenom rezultatu.

Trend radio

Vezane vijesti: