Uskoro spot za pjesmu ”Roker”sa novog albuma No. 1 grupe EUPHORIA

Album No.1 grupe EUPHORIA koji je prije dva mjeseca objavila izdavačka kuća CROATIA RECORDS svojevrsna je retrospektiva i pečat dosadašnjeg rada i truda članova grupe koji su ujedno i veliki zaljubljenici u motore i rock ‘n’ roll.  Kako su današnja vremena teška i poprilično nezgodna za ovu vrstu muzike, trudili su se ponuditi kvalitetan materijal koji će svima koji imaju imalo rockerske krvi u sebi probuditi te osjećaje i vratiti ih korijenima.
U protekla dva mjeseca ova žestoka četvorka snimila je i objavila spotove za pjesme ”Crkni stoko” i ”Ostaviću ruže” ,a ovih dana snimljen je materijal za još jedan singl i spot sa ovog albuma. Riječ je o pjesmi ”Roker” za koju muziku i tekst potpisuje Alen Islamović a aranžman Ado Iftić.


Ova pjesma je svojevrsna životna priča autora koji je svoje srednjoškolske dane satkao u muziku i tekst za ovu pjesmu. U spotu se pojavljuje i sam autor što dodatno upotpunjuje ovu iskrenu životnu priču.
Spot je radila ekipa koja je bila zadužena i za prethodna dva spota a sniman je nedaleko od Bihaća na lokacijama unutar NP Una.


Spot očekujemo za 15 ak dana kada će premijerno biti emitovan kako putem youtube-a tako i putem malih ekrena u programu TV kuća što će zasigurno obradovati poklonike ove rock grupe.

Trend radio

Vezane vijesti: