MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

USK BOGATIJI ZA DVA PRIMARIJUSA

Doktoru Edisu Tatliću i doktorici Medihi Kardašević dodjeljeno je počasno zvanje primarijus, koje svake godine dodjeljuje Federalnog ministarstvo zdrastva za upsješan dugogodišnji rad i postignute rezultate u zaštiti zdravlja stanovništva i razvoju zdravstva.

Doktor  Edis Tatlić, specijalista ortopedije i traumatologije i Mediha Kardašević, specijalista pedijatar i subspecijalista dječije kardiologije,  od danas su bogatiji za titulu primarijusa. Počasno je to zvanje među brojnim drugim titualama koje ljekari stiču u oblasti medicine tokom višegodišnjeg rada. Primarijat ima posebnu vrijednost jer ga dodjeljuju kolege zaslužnim i uspješnim zdravstvenim profesionalcima na preporuku njihovih saradnika i ustanova. Doktorici  Karadešević pedijatrici bolnice u Bihaću počasno zvanje dodjeljeno je nakon 18 godina liječničkog staža. Deset godina specijalista pedijatar i pet godine subspecijalista dječiji kardiolog.

Doktoru Edisu Tatlić, specijalisti ortopedije i traumatologije počano zvanje primarijusa dodjeljeno je nakon više od 16 godina rada u zdravstvu. 
Izvor:RTVUSK

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa