MARKETING

Aleksandar Vučić odgovorio na prijetnje iz Ukrajine

Ukrajini i njenom narodu želim sve najbolje, a Hrvati neka rade svoj posao, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom objave poslanika ukrajinske Rade Oleksija Gončarenka na društvenim mrežama u kojoj je Gončarenko između ostalog poručo da će “proces prevaspitanja” biti težak i neprijatan za Srbe i da u tome računa na podršku “braće Hrvata”.

„Ukrajina se brani i toj zemlji i njenom narodu želim sve najbolje, a što se tiče osvete Hrvata, samo neka oni rade svoj posao“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara o prijetnjama ukrajinskog poslanika na društvenim mrežama.

Gončarenko objavio je na Telegramu i Twitteru da je čitao navodnu izjavu predsjednika Srbije o, kako tvrdi, „ratu zapada protiv Rusije i o tome da Ukrajina treba da se preda“.

Ukrajinski poslanik naveo je da će Ukrajina na kraju pobijediti i dodao da, „sigurno neće zaboraviti Srbiju zajedno sa njenim predsjednikom“, te da će onda „biti zanimljivo“ gledati Srbiju sa šest miliona građana i njenu želju da uđe u EU.

“Mislim da ćemo naša braća i sestre Hrvati i mi gledati i podsjetiti ostatak svijeta na to”, napisao je Gončarenko na Twitteru.

Izvor:N1

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo