MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Apsurd: Posadila cvijeće na mjestu gdje je bilo smeće, sad mora platiti kaznu

Martina Živković iz Zagreba, inače vlasnica firme Torte i to, prijavljena je jer je zajedno s prijateljem Borisom Novkovićem ukrasila dio javne površine u Preradovićevoj ulici.

Anonimno ju je prijavio neko od komšija zbog sadnje cvijeća na javnoj zelenoj površini, te je od zagrebačkog Gradskog ureda za prostorno uređenje dobila poziv na očitovanje na prijavu.

Mjesto na kojem je posadila cvijeće ranije je služilo kao prostor za kante za smeće, hemijske WC-e i ostavljanje glomaznog otpada.

Iako ogorčena, Živković je rekla da će ipak platiti kaznu. Maknut će i cvijeće.

“Uz nevjericu da tako nešto može nekome smetati, ne vjerujem niti da je jedna institucija išla po tome postupati, trošiti novce na papir i poštarinu”, kazala je Martina.

U razrušenom gradu, mjesec dana nakon potresa, s užitkom i od srca smo Boris i ja odlučili pokloniti gradu i građanima jedan mali kutak optimizma, unijeti malo života, podignuti raspoloženje… Ljudi koji su prolazili bili su inspirirani time, slikali su nas, govorili da će i oni napraviti isto čim prođe corona”, između ostalog je navela u objavi na svojoj Facebook stranici.

Objavila je i fotografije kako je izgledalo prije i poslije sadnje cvijeća.

Izvor: radiosarajevo

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa