MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Asmir Ćufurović novi/stari predsjednik OO SDA Velika Kladuša: Želimo se osloboditi okova u Velikoj Kladuši

Općinska organizacija Stranke demokratske akcije Velika Kladuša danas je uz prisustvo članova i simpatizera stranke, u prostorijama HUTK Stari grad održala izbornu sjednicu, te je za predsjednika Općinske organizacije izabran novi/stari predsjednik Asmir Ćufurović.

Asmir Ćufurović je i jedini kanditat koji je predložen nakon izborne procedure po mjesnim zajednicama. Pored predsjednika općinske organizacije, birani su i potpredsjednici u sastavu Semra Okanović, Senad Hašić i Mirzet Brkić. Na skupštini su izabrani i novi članovi Izvršnog odbora , kao i članovi Skupštine Kantonalnog odbora SDA USK-a. Ovo je ujedno i posljedna izborna sjednica Općinskih odbora Stranke demokratske akcije u Unsko-sanskom kantonu.

Na izbornoj sjednici prisustvovali su i gosti premijer Unsko-sanskog kantona Nijaz Hušić, član Predsjedništva SDA Šemsudin Dedić, predsjednik kantonalne organizacije Jasmin Musić, zastupnice u Skupštini i drugi. Jasmin Musić u svom obraćanju ističe da je OO SDA Velika Kladuša jedna od stabilnijih u kantonu.

Asmir Ćufurović, kao predsjednik Općinske Organizacije ističe da je jedini strateški cilj SDA OO Velika Kladuša da na lokalnim izborima, građani Velike Kladuše dobiju novog načelnika i kako kaže, stranka će dati sve od sebe da to tako i bude. Naredni period, Ćufurović kaže, će biti izazovan i da zajedno sa ostalim partnerima u Velikoj Kladuši traže najbolje rješenje kada su u pitanju lokalni izbori.

Lajla Žalić Dautovič/Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa