MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

BiH predstavlja 16. selektora u historiji: Legendarni Barbarez imat će prvi trenerski angažman

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će i zvanično predstaviti novog selektora, a mjesto šefa stručnog štaba nacionalnog tima preuzet će legendarni Sergej Barbarez.

Nekadašnji kapiten Zmajeva na klupi nacionalnog tima će naslijediti Savu Miloševića koji se ove sedmice rastao sa Fudbalskim savezom naše zemlje, a Barbarez će na mjesto selektora biti imenovan nakon sjednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza naše zemlje.

Sjednica je zakazana za petak, a Izvršni odbor je zakazao sjednicu na kojoj će njeni članovi glasati za novog selektora.

Danas su iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine objavili kako je sjednica zakazana za 15 sati i 30 minuta, dok je press konferencija na kojoj će Barbarez biti i zvanično predstavljen na rasporedu od 17 sati.

Barbaez će biti 15. selektor u historiji selekcije BiH, ko će predvoditi nacionalni tim. Prije popularnog Barbe, reprezentaciju su vodili: Fuad Muzurović, Faruk Hadžibegić i Meho Kodro u dva navrata, Džemaludin Mušović, Avdo Kalajdžić i Denijal Pirić jednu utakmicu, Mišo Smajlović, Blaž Slišković, Miroslav Ćiro Blažević, Safet Sušić, Mehmed Baždarević, Robert Prosinečki, Dušan Bajević, Ivaylo Petev i Savo Milošević.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa