MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Bihaćka novogodišnja magija privlači desetine hiljada posjetilaca

Brojni bh. gradovi okićeno dočekuju novogodišnje praznike, a jedan od onih koji se ističu po sadržaju i ambijentu je u Bihaću kojeg svake godine posjeti više desetina hiljada posjetilaca.

“Winter park 2022” je naziv zimskog festivala koji se održava u Bihaću od 13. do 31. decembra. Oslonjeni uglavnom na domaći muzički repertoar i kvalitetne kulturne i zabavne sadržaje, Kulturni centar Bihać s Turističkom zajednom i Gradom Bihaćom svim posjetiocima je ponudio i više od toga.

Naime, zimski park koji se nalazi u centru grada osvojio je simpatije bh. javnosti. Novogodišnje kućice, šator ukrašen novogodišnjom rasvjetom, stage, bogata ponuda jela, pića, ali i klizalište koje se nalazi ispred novogodišnje hale upotpunjava jedinstven ambijent.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi smatraju da je ovo jedan od najboljih zimskih festivala u Bosni i Hercegovini, sadržajno ali i po posjećenosti.

U proteklim danima stotine ljudi je pratilo prijenos utakmica Svjetskog prvenstva, prisustvovalo koncertima, a svake večeri uživaju i u klizanju na ledu.

Iz Turističke zajednice Grada Bihaća su nam kazali da najveću posjećenost očekuju u narednim danima kada se očekuje dolazak građana i posjetilaca iz dijaspore te obećavaju istinski doživljaj zime i novogodišnjih praznika, a pozvali su i sve građane BiH da ih posjete i uživaju u istinskom novogodišnjem ambijentu.

IZVOR: KLIX.BA

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa