MARKETING

Bišćane će u Novu godinu uvesti Džejla Ramović

Turistička zajednica Grada Bihaća i Kulturni centar Bihać predstavili su koncept i program novogodišnjeg festivala “Winter park”.

Bišćane će u Novu godinu uvesti regionalna zvijezda koja je pobijedila u muzičkom showu “Zvezde granda” Džejla Ramović.

“Nastojat ćemo se maksimalno pridržavat higijensko-epidemioloških mjera pa je na takav način i koncipiran kompletan prostor. Međutim, nismo željeli odustati od naše zimske priče, s obzirom na to da želimo i nastojimo Bihać svrstati među najpoželjnije turističke destinacije u BiH i regionu. Iza nas je izuzetno uspješna ljetna sezona, a sada idemo u tom smjeru da grad na Uni bude primamljiva i posjećena destinacija tokom cijele godine “, kazao je direktor Turističke zajednice Grada Bihaća Armin Amidžić.

“Odlučili smo se i za organizaciju tradicionalnog dočeka Nove godine na Gradskom trgu, a u novogodišnjoj noći s nama će biti mlada bosanskohercegovačka muzička zvijezda Džejla Ramović i prateći bend. Organiziran je i dvodnevni festival scenskih umjetnosti, u okviru kojeg gostuju naši Zijah Sokolović i Studio Teatar Zenica. Također, 31. decembra u dnevnom terminu pripremit ćemo i doček dječije Nove godine, u organizaciji Teatra mladih Bihać”, kazala je direktorica Gradskog kulturnog centra Erna Begatović.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo