MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Biti mama čudu ljubavi: U Bihaću upriličen Panel za trudnice, info dan o trudnoći, porodu i roditeljstvu

Sinoć je u Bihaću održan Panel za trudnice – informativni dan o trudnoći, porodu i roditeljstvu. Predavači na ovom skupu bili su eminentni medicinski stručnjaci koji su budućim majkama, ali i očevima dali savjete o danima koji su pred njima…


Nirvana Huskić je na panel za trudnice došla iz Ključa, a želja joj je, obzirom da je do poroda dijeli još nekoliko sedmica, da što više sazna o danima koji su pred njom, te se što bolje pripremi za ulogu majke koja je očekuje. Upravo zbog toga važna su nova saznanja i savjeti.

Škola za trudnice iz Banja Luke se više od 10 godina bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva. Na panelu za trudnice u Bihaću učestvovali su eminentni stručnjaci iz svih oblasti reproduktivnog zdravlja žena koje su kroz predavanja i savjete, približili ovu tematiku trudnicama iz cijele BiH, kako bi one bile što spremnije za porod i majčinstvo.

Nakon teoretskog dijela, svim trudnicama na panelu prikazane su i osnovne vježbe u trudnoći sa tehnikama disanja, kao i druženje i razmjena iskustava.

Izvor:

RTVUSK

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa