MARKETING

Članica britanskog parlamenta Alicia Kearns dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Alicia Kearns, članica britanskog parlamenta iz Konzervativne partije i predsjednica svestranačke parlamentarne grupe za Bosnu i Hercegovinu ove će sedmice posjetiti Bosnu i Hercegovinu gdje će se sastati sa visokopozicioniranim zvaničnicima.

U britanskom parlamentu, povodom 30 godina od početka opsade Sarajeva biti će izložena knjiga komemoracije u koju će se potpisati članovi parlamenta.

Kearns su članovi BH UK Network pokloni knjigu “A Balkan Journey”, autora Chris Leslie koja pruža fotografsko putovanje kroz gradove post-konfliktne Jugoslavije.

Kako je naglasila osnivanjem multistranačke Parlamentarne grupe za Bosnu i Hercegovinu, pažnja Parlamenta Velike Britanije usredotočena je na Bosnu i Hercegovinu.

“Pročitaću je i proučiti fotografije prije nego što 8. juna otputujem u Bosnu sa ostalim poslanicima. Otkako sam osnovala Parlamentarnu grupu svih stranaka za Bosnu i Hercegovinu, uspjeli smo usredotočiti parlamentarnu pažnju na vašu naciju. Ova posjeta će demonstrirati ovo novostečeno opredjeljenje Ujedinjenog Kraljevstva. Hvala vam za svu vašu podršku i za sav nevjerovatan posao koji radite za bosanskohercegovačku zajednicu širom Velike Britanije. Vaša organizacija mi je velika inspiracija”, poručila je Kearns BH UK Network-u.

Alicia je nedavno dala punu podršku aktivnostima BH UK Networka i prihvatila ponudu da bude njihov patron.

IZVOR:KLIX.BA

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo