MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Članovi predsjedništva Bosne i Hercegovine čestitali Uskrs: Evo šta su poručili

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović, Željko Komšić i Željka Cvijanović uputili su čestitke povodom velikog kršćanskog praznika Uskrsa.

Denis Bećirović je čestitao nadbiskupu vrhbosanskom mons. Tomi Vukšiću, svećenicima i svim katolicima u BiH.

“Uvažena Eminencijo, Vama, svećenstvu i svim katolicima u Bosni i Hercegovini čestitam veliki kršćanski praznik Uskrs, uz najiskrenije želje za dobro zdravlje, sreću i blagostanje. Moja želja je da se Uskrs obilježi u duhu solidarnosti i duge tradicije međusobnog uvažavanja i poštovanja. Neka i ovaj praznik, koji slavi život, unese optimizam, toplinu i radost u vaše porodice.
Želim vam da ovaj Uskrs bude ispunjen mirom, zdravljem i radošću. Sretan Uskrs!”, poručio je Bećirović.

Željko Komšić je također, povodom katoličkog blagdana Uskrsa, uputio čestitku nadbiskupu metropolitu vrhbosanskom mons. Tomi Vukšiću, kao i svim građanima katoličke vjere u BiH.

“Povodom velikog katoličkog blagdana Uskrsa, Vama, svim biskupima, svećenicima i vjernicima u Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujem iskrene čestitke. Uskrs simbolizuje nadu i ponovno rođenje, što svima nama daje nadu i za bolje sutra. Kristovo uskrsnuće je uskrsnuće onog najboljeg u ljudima, vječna pobjeda života nad smrću i dobra nad zlom. Želim vam da dane Uskrsa provedete sa porodicom i prijateljima u miru i blagostanju, u dobrom zdravlju, ispunjeni duhovnom simbolikom uskrsnuća, uz poruku mira, međusobnog razumijevanja i vjere u budućnost”, poručio je Komšić.

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je katoličkim vjernicima Uskrs i poželjela da praznik Kristovog uskrsnuća bude ispunjen porukama života u radosti i vjeri, da se grade mostovi međusobnog povjerenja i razumijevanja, te osnaže ljudske vrijednosti praštanja, tolerancije i solidarnosti.

U čestitki koju je uputila nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Tomi Vukšiću, biskupu banjalučkom Franji Komarici, svećenstvu, redovništvu i svim vjernicima koji praznuju po gregorijanskom kalendaru, Cvijanović je poželjela da predstojeće praznične dane proslave u dobrom zdravlju, ispunjeni duhovnim mirom i blagostanjem.

U to ime želim Vam sretan i blagosloven Uskrs“, navodi se u čestitki predsjedavajuće Predsjedništva BiH.

Izvor: R Sarajevo

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa