MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Danas i za dane vikenda u BiH sunčano vrijeme, blago pogoršanje u nedjelju navečer

U Bosni i Hercegovini se danas očekuje pretežno sunčano vrijeme, koje će se zadržati i u danima vikenda koji nam dolaze. Dnevne temperature će se kretati između 25 i 30 stepeni celzija, dok će na jugu zemlje temperature rasti i do 34 stepena celzija.

U jutarnjim sarima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove može biti magle ili niske naoblake. Vjetar slab u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni.

Danas će jutarnja temperatura zraka iznositi od 12 do 17 stepeni celzija, na jugu do 20, a dnevna će se kretati od 22 do 28, na jugu zemlje do 30 stepeni celzija.

U subotu se očekuje pretežno sunčano vrijeme uz slab vjetar u Hercegovini i jugozapadni u zapadnim područjima Bosne.

Jutarnja temperatura zraka kretat će se od 12 do 18 stepeni celzija, na jugu do 20, dok će se dnevna kretati od 25 do 30, a na jugu zemlje do 32 stepena celzija.

Lijepo vrijeme će se zadržati i u nedjelju do večernjih sati kada se na istoku i sjeveroistoku Bosne očekuju lokalni pljuskovi.

Jutarnja temperatura zraka kretat će se od 14 do 20 stepeni celzija, na jugo do 22, dok će se dneva kretati od 26 do 31, na jugu do 34 stepena celzija.

Izvor: Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa