MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Dijelovi Hrvatske prekriveni snježnim prekrivačem: Za nekoliko regija izdato žuto upozorenje

Kako je i najavljeno, dio Gorske Hrvatske u ponedjeljak navečer, 22. aprila, je zabijelio snijeg, a nastavit će padati danas i sutra.

Istramet je objavio fotografije autoceste do Rijeke koja je noćas bila potupuno prekrivena snježnim prekrivačem, no do jutra cesta je očišćena. 

Ceste su mokre ili samo vlažne i skliske u većem dijelu zemlje od kiše. Mogući su odroni. Zbog povremeno jakih pljuskova moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na cesti, upozorio je HAK

Vrijeme će biti promjenljivo, na zapadu unutrašnjosti pretežno oblačno. Povremeno kiša, lokalno i jači pljuskovi s grmljavinom, a uglavnom u Gorskoj Hrvatskoj susnježica i snijeg, mjestimice uz stvaranje snježnog pokrivača, piše Večernji.

Za nekoliko hrvatskih regija izdano je žuto upozorenje zbog nepovoljnih vremenskih prilika. U osječkoj, kninskoj, splitskoj i dubrovačkoj regiji očekuje se grmljavinsko nevrijeme, a moguć je i grad. Za gospićku regiju na snazi je žuti meteoalarm zbog snježnog pokrivača, a novog snijega bi moglo pasti više od 10 centimetara. 

Izvor: R Sarajevo

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa