MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Divljaju cijene na hrvatskom primorju

Gost je izračunao i kako je to rast od prošle godine za otprilike 40 posto za ćevapčiće i 50 posto za pomfrit

U moru velikih poskupljenja, pri čemu su do predsezone prednjačili trgovci, sada visokim cijenama još i više šokiraju ugostitelji, piše Slobodna Dalmacija.

Posljednjih dana po tome najviše upada u oči Trogir. Iz tog lijepoga dalmatinskog grada, kako je nedavno izvijestila Slobodna Dalmacija, došla su dva velika cjenovna iznenađenja od kojih građanima probija hladni znoj.

Najprije je jedan gost tonik platio sedam eura, odnosno 53 kune, a onda je iz kampa Seget Vranjica došao možda još i jači račun, za kafu s mlijekom, koju je gost platio 4,50 eura, odnosno 33,91 kunu.

A iz Trogira se Slobodnoj sada javio još jedan gost koji se odlučio počastiti ćevapčićima kod trogirske tržnice. Tamo, piše on, srednji ćevapi koštaju 6,5 eura, a pomfrit 4 eura. Tako da ga je taj obrok bez pića koštao 10,5 eura.

Gost je bio toliko iznenađen da nije stigao fotografisati račun, ali jest cjenovnik kao dokaz svojih tvrdnji. Trogirski gost je izračunao i kako je to rast od prošle godine za otprilike 40 posto za ćevapčiće i 50 posto za pomfrit, piše Slobodna Dalmacija.

Izvor:Radio Sarajevo

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa