MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Džaferović: Nastaviću da se borim za BiH, bez obzira na propagandni udar iz Srbije

Novi propagandni udar iz Srbije plasiran preko režimskih beogradskih medija, Novosti i Tanjuga , neće me spriječiti da nastavim iznositi istinu i dosljedno se borim za interese Bosne i Hercegovine, poručio je član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Šefik Džaferović.

“Srbijanska obavještajna služba je po mnogo puta viđenom receptu, preko režimskih beogradskih medija, Novosti i Tanjuga, ponovo plasirala gomilu neistina o meni, ovaj put je riječ o nebuloznom pokušaju da me se dovede u vezu sa nedavno ubijenim iranskim generalom Kasemom Sulejmanijem, pri tome se reciklira stara, davno raskrinkana laž velikosprskih propagandista o navodno počinjenim ratnim zločinima, kazao je član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, saopćilo je Predsjedništvo BiH.

“Sam sadržaj objavljenih tekstova, u potpunosti satkanih od neistina, ne bi zaslužio ni jedno slovo reakcije, da nije riječ o poruci koja mi se preko režimskih srbijanskih medija šalje kao članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Očigledno je da predstavljam branu još živoj velikosrpskoj ideologiji, jer stalno govorim istinu o agresiji, zločinima i genocidu, koja im se ne dopada i koju svojom propagandom nastoje izmijeniti.

Ta ideologija nije digla ruke od Bosne i Hercegovine i ovakvim udarima pokušava ušutkati bošnjačke političare, te oslabiti pozicije države BiH, i posebno bošnjačkog naroda. Novi propagandni udar iz Srbije neće me spriječiti da nastavim iznositi istinu i dosljedno se borim za interese Bosne i Hercegovine”, kazao je Džaferović.

Izvor. bhrt

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa