MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Evo u kojim dijelovima BiH se očekuju pljuskovi

U Bosni i Hercegovini jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme. Pretežno sunčano je na sjeverozapadu Bosne. Lokalni pljuskovi su registrovani u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne.

Temperature zraka izmjerene u 8:00 sati (°C): Bjelašnica 2; Ivan Sedlo 9; Doboj, Prijedor i Sanski Most 11; Banja Luka, Sarajevo i Tuzla 12; Bihać, Bugojno, Srebrenica i Zenica 13; Gradačac i Zvornik 14; Bijeljina i Livno 15; Široki Brijeg 16; Neum i Trebinje 19; Mostar 20°C.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti djelomično vedro. Povremeni lokalni pljuskovi su najizgledniji u centralnim, istočnim i sjevernim područjima Bosne. Poslije podne rijetko na području Hercegovine može pasti slab lokalni pljusak. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23°C, na jugu zemlje do 26°C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Povremeno su mogući pljuskovi. Najviša dnevna temperatura zraka oko 18°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Izvor: N1

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa