MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Federalni zavod MIO/PIO do daljnjeg obustavlja rad sa strankama

Federalni zavod MIO/PIO donio je odluku o obustavi rada sa strankama postupajući po naređenju Kriznog stožera Federacije BiH te odlukom Vlade FBiH, a u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.Odluka stupa na snagu odmah, a ostaje na snazi sve do njezinog opoziva, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Federalnog zavoda MIO/PIO.

“Ovim putem obavještavamo sve osiguranike i korisnike mirovine da će šalter sale i uredi Zavoda od 19. ožujka biti zatvoreni za prijem stranaka. Pozivamo sve osiguranike i korisnike mirovine koji u tijeku trajanja navedene odluke imaju potrebu predavanja zahtjeva za mirovinu, naknadu pogrebnih troškova ili izdavanja određenog uvjerenja, da zahtjeve pošalju na e-mail adresu ’[email protected]’ ili ‘[email protected]’, a na internetskoj stranici Zavoda mogu se pronaći potrebni obrasci i sve ostale informacije”, ističu iz Zavoda.

Navedene zahtjeve stranke Zavodu također mogu dostaviti i poštom na adrese, u ovisnosti o mjestu prebivališta, koje mogu pronaći na internetskoj stranici Zavoda, stoji u priopćenju.

Izvor: klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa