MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Fenomenalni Pjanić protiv Brescije postao dvostruki rekorder Serie A

Mučio se Juventus na gostovanju protiv Brescije, gubio je 1:0, ali prvak Italije je ipak došao do pobjede nakon preokreta. Junak trijumfa Stare dame bio je Miralem Pjanić. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je sredinom nastavka zabio krasan gol s 20-ak metara za konačnih 2:1.

S tim golom je Pjanić skinuo jedan rekord Serie A. Naime, od svojih posljednjih 11 golova njih deset je zabio izvan kaznenog prostora, što od sezone 2016./2017. nitko nije napravio u elitnom rangu talijanskog nogometa.

Također, Pjanić je postavio rekord i kad je u pitanju ova sezona. Sinoć je imao 108 uspješnih dodavanja što do sada nije uspjelo nijednom veznjaku u Serie A.

“Šteta što smo tako rano primili gol, ali pokušali smo da igramo svoju igru. Mislim da smo na kraju zaslužili pobjedu jer smo zadržali veći posjed. Mogli smo i apsolutno trebali zabiti više golova, jer je bilo otvoreno do kraja”, kazao je Pjanić nakon utakmice, pa  dodao: „Potrebno je strpljenje, smirenost i naporan rad. Svake godine postoje kritike za ovaj tim, to je prirodno. Cilj nam je osvojiti sve i raditi na tome da budemo jedan od najboljih timova u Evropi, ali ovo je tek početak i na dobrom smo putu”..

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa