MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Forto u Velikoj Kladuši: Dobrota je ono što treba da prevlada kod naših ljudi

Danas je u Velikoj Kladuši boravio Edin Forto, predsjednik Naše stranke. Zajedno sa rukovodstvom Općinske organizacije Naše stranke, Forto je obišao  info pult koji je postavljen na Trgu mladih u Velikoj Kladuši.

„Kampanja Naše stranke je jedna pozitivna kampanja koja se obraća svim ljudima u BIH, a o tome govori naš slogan, naša video obraćanja, pjesma. Dobrota je ono što treba da prevlada kod naših ljudi“, rekao je Forto.

Kada je u pitanju izborni rezultat, Forto je izjavio da je siguran da će Naša stranka zajedno sa partnerima formirati vlast u nekoliko kantona, a kako je rekao, siguran je i da će stranka participirati u  Skupštini i Vladi USK.

„U Vladi Federacije očekujemo formiranje vlasti zajedno sa partnerima iz „trojke“, a u zavisnosti od partnera iz RS, vrlo lako je moguće da budemo i dio državne vlasti“, izjavio je Forto.

U delegaciji Naše stranke pored predsjednika Forte bili su Damir Nikšić iz Sarajeva, kandidat  za Parlament Federacije i Branko Češljić iz Kaknja, kandidat za Parlament BIH.

Iz Općinske organizacije Naše stranke rekli su nam da intenziviraju svoje predizborne aktivnosti, tako je za sutra zakazana tribina u Vrnograču a u subotu u Velikoj Kladuši.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa