MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Gdje gledati utakmicu Italija – Bosna i Hercegovina

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Italije, a emitovat će se na preko 30 kanala širom svijeta.

Utakmica na stadionu “Carlo Castellani” u Empoliju počinje u 20:45 sati, a direktan prijenos gledatelji u Bosni i Hercegovini mogu pratiti na javnom servisu BHRT, ali i na internetu, preko njihove platforme, dok tekstualni prijenos možete pratiti na portalu Klix.ba.

talijani se spremaju za nastup na Evropskom prvenstvu na kojem će braniti trofej, dok Zmajevi nastavljaju sa stvaranjem nove generacije koja bi trebala biti na okupu makar nekoliko kvalifikacionih ciklusa.

Ako ne računamo onaj kultni duel ni godinu dana nakon okončanja rata u našoj zemlji kada su Italijani stigli na Koševo i dokazali svijetu da je sigurno igrati u BiH u meču u kojem smo slavili 2:1, ove dvije selekcije su se sastale još četiri puta, a sve nakon 2019. godine.

U ta četiri zvanična međusobna duela Italijani su ostvarili tri pobjede, dok je jedan duel završen neriješenim rezultatom (1:1) u Firenci 2020. godine.

Meč će suditi Kipranin Chrysovalantis Theouli s pomoćnicima Michaelom Soteriouom i Petrosom Petrouom.

Izvor: Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa