MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Hillary Clinton će podržati Joea Bidena u utrci za američkog predsjednika

Hillary Clinton je na Twitteru napisala da je uzbuđena zbog toga što će se pridružiti Joeu Bidenu, a CNN-ov izvor je kazao da će ona podržati njegovu predsjedničku kampanju.Clinton će biti specijalni gost u virtuelnoj gradskoj vijećnici Bidena, saznaje CNN, a iz njegove kampanje rečeno je da će gost kojeg očekuju govoriti o uticaju koji koronavirus ima na žene.

Clinton je mjesecima govorila da će poduprijeti nominovanog kandidata, no njena konačna podrška bila bi značajan poticaj Bidenu obzirom na to da ova bivša državna sekretarka i dalje uživa duboku podršku niza demokratskih birača.Prije četiri godine ona je osvojila više od 65 miliona glasova i dokazala svoju političku moć.

Podršku Clintonove republikanci mogu lako iskoristiti, služeći se kontroverzama u vezi sa Clintonovom koja je bila predsjednički kandidat u 2016. godini i da tako ponove strategiju koja je predsjednika Donalda Trumpa dovela do pobjede.
“Ne postoji veća koncentracija demokratskog establižmenta od Joe Bidena i Hillary Clinton zajedno”, rekao je to menadžer Trumpove kampanje kazavši da će Trump ponovo pobijediliti protivnika.

Clintone je najnoviji demokrat koji će podržati Bidena, a ranije ovog mjeseca podržali su ga bivši predsjednik Barack Obama, senatorica iz Massachusettsa Elizabeth Warren, kao i Bernie Sanders.

Klix.ba/Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa