MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Imenovano Općinsko povjereništvo Naroda i pravde za Veliku Kladušu

Sinoć je u Velikoj Kladuši održan je sastanak i druženje članova najužeg rukovodstva stranke Narod i pravda na čelu sa predsjednikom Elemdinom Konakovićem i simpatizera stranke. Na sastanku je imenovano i Općinsko povjereništvo stranke od 15 članova, za predsjednika je imenovan Rifet Šakinović a za potpredsjednika Amir Ćufurović.

Kako su istakli članovi rukovodstva Naroda i pravde, svrha njihovog dolaska jeste obilazak USK i pozicioniranje same stranke kao bitnog političkog subjekta na području kantona i velikokladuške općine.

Kako je istakao Konaković, „Narod i pravda je vjerovatno i najbrže rastući politički subjekt u BIH a interes za učlanjenje u stranku na području USK je veliki i to pokazuje da Narod i pravda nije isključivo sarajevska stranka kako je neki pokušavaju kvalifikovati“.

Tokom današnjeg dana rukovodstvo stranke obiće i ostale gradove i općine na području kantona.

Povodom jučerašnjeg članka u Avazu u kojem se negativno govori o posjeti Konakovića i organiziranog sastanka u ugostiteljskom objektu „Oskar“ vlasnika Adema Pajazetovića, saopćenjem se obratilo Općinsko povjereništvo Naroda i pravde Velika Kladuša u kojem se između ostalog kaže „Prozivanje u negativnom kontekstu gospodina Adema Pajazetovića koji je kao pravi domaćin krajiških manira upravo u istom objektu ugostio lidera SBB-a i njegovu svitu te nekoliko puta njegove političke eksponente na USK-a koji su sve obećavali za Kladušu samo da dobiju političku podršku. Tad Adem Pajazetović nije bio ni kriminalac ni osuđenik već ugledni gospodin, posebno za gospođu Azru predsjednicu kantonalne ekspoziture SBB-a, a onda kad su nas slagali, pogazili obećanja doživjeli su da smo se politički razišli“, kaže se između ostalog u saopćenju ovog novog političkog subjekta na području općine.

Trend radio/Berina Hušidić

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa