MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Incident na granici Hrvatske i BiH, na hrvatsku policiju pucano iz smjera grupe migranata

Specijalci koji dežuraju na granici Hrvatske i BiH na području Karlovačke županije prijavili su svojim nadležnima da je iz grupe migranata koju su jučer u popodnevnim satima odvratili u Bosnu i Hercegovinu prema njima pucano iz vatrenog oružja.

Prva prijava u PU karlovačku došla je oko 15.40 sati, a u njoj su pripadnici SJP Osijek prijavili da su odvratili grupu migranata u pograničnom mjestu Koranski Lug na području Cetingrada, sela koje se nalazi na samoj granici s BiH, te je u neposrednoj blizini Bogovolje, sela koji je prošli tjedan posjetio ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, piše Dnevnik.hr.

Ujedno, to je početna tačka migrantske rute kroz Hrvatsku, a s druge strane granice nalazi se mjesto Šturlić te Hadžin Potok između Velike Kladuše i Bihaća, koji se migrantima čini najboljom lokacijom za ilegalne ulaze u Republiku Hrvatsku.

Jesu li prema njima zapucali migranti, krijumčari ili neko treći, za sada nije poznato. Policija Hrvatske i njihove kolege iz BiH istražuju slučaj, potvrđeno je za Klix.ba.

Izvor:Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa