MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Italijani objavili datume nastavka Lige prvaka i dan kad će se igrati finale

Sve glasnije se priča o nastavku nogometne sezone. Većina zemalja je ublažila izvanredne mjere i pojedini Savezi planiraju nastaviti sezonu već početkom maja. U Bundesligi su odredili datum 9. maj kao početak, ali su dodali da će se utakmice morati još neko vrijeme igrati bez gledatelja.

Što se tiče Lige prvaka, talijanski Corriere dello Sport je objavio informaciju kako će se finale elitnog natjecanja odigrati 29. augusta, a pustio je u javnost i datume odigravanja preostalih utakmica nokaut-faze koja se prekinula zbog pandemije koronavirusa početkom ožujka.

Talijanski list tako piše da će se preostala četiri susreta uzvrata osmine finala Barcelona – Napoli, City – Real, Juventus – Lyon i Bayern – Chelsea odigrati 7. i 8. augusta.

Četvrtfinala bi bila na programu 11. i 14. istog mjeseca, a polufinala 18. i 22. augusta, dok bi se sedam dana kasnije igralo finale.

Jasno, bude li se usvojio ovaj kalendar, to bi značilo da će grupna faza u idućoj sezoni krenuti u oktobru, a samim tim kvalifikacije bi počele znatno kasnije nego što je uobičajeno.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa