MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Izborna skupština SDA Velika Kladuša: Asmir Ćufurović novi-stari predsjednik

Asmir Ćufurović je novi-stari predsjednik Općinskog odbora SDA Velika Kladuša. Ovakvu odluku donijeli su delegati na Izbornoj skupštini koja je održana u srijedu 25. decembra. Izbornoj skupštini prethodili su izbori u mjesnim organizacijama koji su održani u prethodnom periodu. Treba istaći da je Asmir Ćufurović bio jedini kandidat za predsjednika a da je njegovu kandidaturu podržalo više od 70% mjesnih organizacija.

U svom obraćanju Ćufurović je istakao prioritete Općinskog odbora u narednoj godini, a kako je sam istakao jedan od prioriteta jeste da se sa političkim partnerima na području pokuša doći do zajedničkog opozicionog kandidata za Načelnika Velike Kladuše na lokalnim izborima koji će se održati iduće godine. Pored ovoga, prioritet SDA biće i pozicioniranje kod eventualne nove izvršne vlasti na području USK, istakao je predsjednik OO SDA Velika Kladuša Asmir Ćufurović, kojem je ovo treći i posljednji mandat na čelu Općinskog odbora.

Na Izbornoj skupštini izabran je i novi Općinski odbor SDA od deset članova, kao i dva potpredsjednika i to, Bisenija Mušedinović i Husnija Kudić.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa