MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Izvanredni rezultati AK Krajišnik na mitingu u Ptuju

Jučer je u gradu Ptuju  u Sloveniji održan seniorski miting World Continental Tour Challenger 2024, koji je okupio vrhunske atletičare a među njima su se istakla i dvojica talentiranih sportista iz Atletskog kluba Krajišnik, Ermin Beganović i Harun Hušidić.

Ermin Beganović je u disciplini 800 metara osvojio izvrsno drugo mjesto, demonstrirajući svoju izvanrednu formu i izdržljivost iako su vremenski uvjeti bili nepovoljni.

Harun Hušidić, iskoristio je priliku da u jakoj konkurenciji seniorskog mitinga postavi svoj novi lični rekord u disciplini 400 metara. Ovaj rezultat je posebno impresivan s obzirom na jaku kišu i veliko nevrijeme koji su pratili cijeli događaj, otežavajući uvjete za sve takmičare.

Naredno takmičenje za članove AK Krajišnik bit će održano 2. juna u Kranju, gdje će ovaj put nastupiti najmlađi takmičari kluba. Novi nastupi Ermina Beganovića, Haruna Hušidića i ostalih starijih atletičara očekuju se 8. juna u Varaždinu, gdje se svi nadaju nastavku dobrih rezultata i postavljanju novih ličnih rekorda.

Atletski klub Krajišnik nastavlja svoju impresivnu sezonu, a njihovi sportisti svojim nastupima potvrđuju kvalitetan rad i predanost, donoseći ponos svom klubu.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa