MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

JUB u humanitarnoj akciji JUPOL Classic u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji

Društvo JUB je ovog aprila na slovenačkom i nekim bližim stranim tržištima započelo provođenje humanitarne akcije, koju u proljeće već tradicionalno povezuje sa bojama JUPOL Classic.

Na svim tržištima ova društveno odgovorna akcija se odvija u uskoj saradnji sa trgovcima građevinskog materijala, koji su na svojim prodajnim mjestima odgovarajuće opremljeni promotivnim materijalima, a na nekim u okviru JUB Akademije i sa lokalnim molerima.

Sloveniji će se do kraja aprila u akciji Udružimo snage rješavanjem internet kviza vršiti prikupljanje boje za obnovu prostora dječjeg ljetovališta Zambratija, koje posluje pod okriljem ZPM Ljubljana Moste-Polje.

Ljubitelje kviza na učešće pozivaju i u Hrvatskoj, gdje će akcijom za neprofitnu zadrugu Mali zmaj finansijski i materijalno pomoći ugroženim porodicama sa djecom oko nabavke školskog pribora, ljetnog raspusta i poklona za novu godinu.

BiH će do sredine juna kvizom JUPOL Classic angažovati sve generacije korisnika, kako bi prikupili što više boje za djecu iz socijalno ugroženih porodica. U tom projektu JUB se povezao sa humanitarnom organizacijom Pomozi.ba, uz čiju pomoć će odabrati nekoliko ustanova u kojima borave djeca iz ugroženih porodica, te više porodičnih kuća, kojima je potrebna pomoć u obnovi.

U Srbiji će kviz provoditi do kraja aprila, a od svake prodate kante boje JUPOL Plus će dodatno doprinijeti u fond za djecu iz porodica sa slabijim materijalnim stanjem. Isto tako će donacijom u bojama JUPOL osvježiti još nekoliko objekata, koje će odabrati uz pomoć njihovih potrošača, a sredinom ljeta u saradnji sa Crvenim krstom Srbije pripremiti još promotivni događaj Zajedno mijenjamo život.

O detaljima provođenja humanitarne akcije, svoje potrošače na pojedinim tržištima, JUB će obavještavati preko društvenih mreža, kao što su Facebook i Instagram, te preko odabranih nacionalnih i lokalnih medija.

Na osnovu riješenog kviza, u kojem se svim učesnicima na različitim tržištima postavljaju jednaka pitanja, JUB će izvlačenjem u svakoj državi sretnim dobitnicima pokloniti i velike JUPOL Classic peškire za plažu.

Izvor:klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa