MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

“Kaldrma u srcu”: U toku akcija uređenja dvorišta ispred zgrade MZ Podzvizd i UŽ “Ašik Kaldrma”

Mještani Podzvizda jučer su započeli hvale vrijednu akciju uređenja prilaza i dvorišta ispred prostorija Udruženja žena “Ašik Kaldrma” u ovoj mjesnoj zajednici.

Akcija pod nazivom “Kaldrma u srcu” je realizirana uz pomoć donatora i prijatelja Udruženja širom svijeta. Veliki doprinos ostvarenju ovog projekta dali su i sami mještani, a uz maksimalan angažman volontera u 9 dana završen je veći dio radova. Postavljeni su ivičnjaci, dio dvorista ispred zgrade mjesne zajednice je asfaltiran, a put koji vodi od Udruženja je popločan kamenom, čime je uljepšan cjelokupan krajolik. Pejzaž je dodatno upotpunjen spajanjem puta sa kaldrmom koja vodi do podzvidskog Starog grada.

“Neizmjerno se zahvaljujemo vojsci ljudi koji su nam pritekli u pomoć, kako u novcu tako i volontirajući u ovoj akciji. Mi idemo dalje sa fugiranjem kaldrme,uređenjem cvijetnjaka i rješavanjem dugova koji nas čekaju. Velika zahvala firmi Huremagić, koji su i danas bili sa nama i izašli nam maksimalno u susret sa dovoženjem potrebnog betona”, naveli su iz Udruženja “Ašik Kaldrma”.

Od ideje do realizacije projekta prošlo je 9 dana.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa