MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Kamp “Krajina u akciji” okupio mlade: Četiri dana edukacije i zabave

Kamp “Krajina u akciji” uspješno je završen nakon četvorodnevnog programa koji je uključivao različite edukacije i aktivnosti za učesnike. Kamp, održan u organizaciji Nadije Rizvić (koordinatorice lokalnog tima), Aida Omeragića, Emine Džanić, Sare Okanović, Erne Pilipović i Dženise Čović okupio je mlade ne samo iz Velike Kladuše već i mlade iz Tuzle, Zenice i Sarajeva, pružajući im priliku za učenje i zajedničko djelovanje.


Koordinatorica, Nadija Rizvić, istaknula je važnost ovakvih događaja za razvoj mladih, te se zahvalila svim učesnicima i volonterima na njihovom doprinosu. Tokom kampa, učesnici su prošli kroz mnoge edukacije od strane Vijeća mladih USK, Upravnog odbora ASuBiH-a, Crvenog križa općine Velika Kladuša i mnogih drugih.


Učesnici su, pored edukativnih sadržaja, uživali i u večernjim druženjima, sportskim igrama, te su zajednički kreirali dekoracije torti gdje je svako imao priliku pokazati svoju kreativnost i i maštu.


Organizatori su najavili nastavak ovakvih aktivnosti u budućnosti, s ciljem da se mladima pruže prilike za učenje, razvoj i aktivno sudjelovanje u zajednici. Kamp “Krajina u akciji” predstavlja primjer uspješnog angažmana mladih i njihove želje za pozitivnim promjenama u društvu.


Ovom prilikom održana je i ceremonija dodjele zahvalnica svim učesnicima kampa.


Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa