MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Ljetni kamp u Velikoj Kladuši okupio veliki broj mališana

Da druženje i igre u prirodnom ambijentu još uvijek nisu pali u zaborav , ove godine su pokazali organizatori CSC kampa Velika Kladuša. U ovoj godini dječica su imali priliku izbjeći druženje sa telefonima i uživati u mnogobrojnim aktivnostima na otvorenom poput  stolnog tenisa vježbi gađanja strijelom, povlačenje konopca i dr.

Pored pomenutog roštiljali su, boravili u šatorima i vozili se čamcem što je zasigurno ostavilo traga u kutku njihovih uspomena.

Kako bi sva ova dešavanja završila se onako kako im priliči, organiziran je i posljednji u nizu izlet koji je planiran za 2. septembar.

Na posljednjem izletu u ovoj godini bit će dodijeljene zahvalnice svim polaznicima CSCVK kampa kao i upriličena dodjela nagrada najuspješnijim kandidatima za ovu godinu koji su pokazali svoje sposobnosti u raznolikim igrama.

„U posljednja tri mjeseca u organizaciji CSC kampa, održano je ukupno osam izleta gdje smo radili na raznim aktivnostima a kao rezultat smo dobili uvid u socijalno stanje svakog učesnika što je u konačnici i bio cilj svih dešavanja. Želimo se zahvaliti roditeljima kao i svim učesnicima koji su na bilo koji način doprinjeli realizaciji projekta. Hvala svima koji su omogućili i dali priliku svojoj djeci da umjesto modernizovanih ekrana vrijeme provode u prirodi“, naveli su iz kampa.

U ljetnom kampu ove godine učestvovalo je ukupno 40 kandidata koji su izrazili želju da se ovakva druženja nastave i budućnosti. Zahvaljujući organizatorima CSC kampa Velika Kladuša mališani su ove godine sa sobom ponijeli pregršt nezaboravnih iskustava i uspomena.

Izeta Durmić/Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa