MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Mladi Kladuščanin Amar Grahović postao novi nogometaš Sarajeva

Mladi nogometaš iz Velike Kladuše, Amar Grahović potpisao je ugovor sa fudbalskim klubom Sarajevo. Ovaj talentirani Kladuščanin prve nogometne korake je napravio u NK “Zvijezda-Midž Hit” pod trenerskom palicom Mehe Pobora, gdje je stekao posebno vrijedna iskustva, a nastupao je kasnije i za NK “Krajišnik” te cazinsku “Krajinu”.

Njegova igračka vrlina svakako je to što je, uz svoj talent, svestrani igrač u veznom redu i napadu gdje pokriva više pozicija, uz odlično snalaženje u duelima. Ovaj polivalentni sedamnaestogodišnjak je proteklog vikenda boravio u trening kampu Sarajeva, te odmah skrenuo pažnju trenera Bordo kluba. Velike zasluge za ovaj iskorak u karijeri idu svakako i bivšim trenerima, a posebno Mehi Poboru koji je skupa sa Jasminom Čatakovićem skrenuo pažnju na mladog nogometaša struci Sarajeva.

Sarajevo je klub sa bogatom historijom i klub u kojem su odrasli i svoje karijere stvarali brojni poznati i istaknuti igrači. Amara čeka velika konkurencija, ali nadamo se da će se uz trud, rad i zalaganje nametnuti treneru i postići velike rezultate s Bordo timom u budućnosti.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa