MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Mundo Deportivo: Barcelona je odlučna da dovede Pjanića, Katalonci spremni i da plate

Miralem Pjanić je važan cilj Barcelone u narednom prijelaznom roku i Katalonci žele dovesti veznog nogometaša reprezentacije Bosne i Hercegovine u svoje redove za narednu sezonu, piše katalonski Mundo Deportivo.Mnogo se u posljednje vrijeme piše o transferu Pjanića u redove ekipe sa stadiona Camp Nou. Juventus je za usluge reprezentativca Bosne i Hercegovine tražio brazilskog nogometaša Arthura Mela, ali on ima ugovor do 2024. godine i ne želi napustiti Katalonce.

Juventus će u narednom periodu pokušati privoljeti Brazilca da dođe u Torino, ali Brazilac je u više navrata jasno stavio do znanja da ne želi napustiti Barcelonu. Mundo Deporitvo kaže kako je Pjanić već informisao čelnike Barcelone da želi doći u redove katalonskog velikana.

“Pjanić se oduvijek identifikovao s Barceloninim stilom igre i nema namjeru propustiti ovu priliku. Svjestan je da je ovo možda i posljednja šansa da zaigra za Barcelonu”, navodi Mundo Deporitvo.

Katalonski medij ističe kako će Barcelona uraditi sve da smanji vrijednost Pjanićevog transfera, ali ako ne budu uspjeli dogovoriti razmjenu s Juventusom, onda će iskoristiti novac od ostalih transfera kako bi doveli Pjanića, navodi Mundo Deportivo.

Izvor:Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa