MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Nastavljaju se sunčani i topli dani, u četvrtak stiže promjena vremena

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz slab istočni i sjeveroistočni vjetar. Dnevna temperatura od 26 do 32, na jugu zemlje do 34 stepena celzija.

U ponedjeljak će ponovo biti sunčano. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 28 do 34 stepeni.

U utorak se nastavlja period sunčanog vremena uz jutarnje temperature zraka od 14 do 20, a na jugu do 23. Tokom dana temperatura će se kretati između 28 i 34 stepena.

U srijedu je prognozirano ponovo sunčano, ali uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 28 do 34 °C.

U četvrtak se očekuje promjena vremena pa će u Bosni biti pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini sunčano uz postepeno naoblačenje poslije podne. Vjetar slab do umjeren u Bosni sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 26 do 32 stepena.

Izvor: Klix.ba

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa