MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Asima Sefić iz Bihaća, jedna je od najljepših djevojaka na svijetu

Djevojke koje žele kosu boje mrkvice odlično poznaju ovo lice, jer krasi farbu za kosu jednog poznatog svjetskog brenda.

Na Pinterestu i drugim društvenim mrežama, ako se ukuca ‘red hair’, redovno nju izbacuje u pretragama. Nije ni iz Irske ni iz Škotske. Dolazi iz Bihaća, ima 23 godine i zove se Asima Sefić.

Crvenokosa djevojka s plavim očima iz grada na Uni, nedavno je od strane “BrightSide”, youtube kanala, koji ima 37 miliona pratitelja i 7 milijardi pregleda, proglašena jednom od najljepših djevojaka svijeta, sa neobičnom ljepotom. Kombinaciju ovakve boje kose i očiju ima tek 2% ljudi na svijetu.

Asima kaže da je gene povukla na baku sa očeve strane. Kako god, njen egzotični izgled su prepoznale brojne kuće koje se bave modelingom i pozvale ju da stane u njihove redove.

“U svijet modelinga sam ušla slučajno. Poslije poziva i odrađenih fotografija sa Majom Topčagić, mogu reći da sam ušla u svijet mode u kome sam već devet godina. Prve fotografije koje sam napravila sa njom su uspješne i dan danas, ispričala je ranije Asima.

Neobična ljepota ove skromne ljepotice našla se i na naslovnim stranama časopisa kao što su Vog i Dejli mejl.

Izvor: cazin.net

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa