MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Nova tragedija u Bosni i Hercegovini: Muškarac kod Tuzle ubio ženu

U naselju Lipnica u blizini Tuzle u srijedu, 21. februara, dogodilo se ubistvo žene.

Kako je potvrdila glasnogovornica kantonalne policije Adnana Sprečić, u srijedu oko 11:50 sati, dežurna služba PS Zapad obaviještena je od strane građanina da se njegovi prijatelji S. B. i E. S. T., nastanjeni u Lipnici, grad Tuzla, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno prije ove prijave policiji, javio na video poziv E. S. T., inače strani državljanin, gdje je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S. B., te je zatražio intervenciju policije.

“Na mjesto događaja, odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gdje su zatečekli beživotno žensko tijelo S.B., čiju smrt je na mjestu događaja konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Tuzla i muškarac E.S.T. sa vidljivim povredama u predjelu stomaka, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći”, kazala je glasnogovornica kantonalne policije Adnana Sprečić.

Na mjestu događaja nalaze se dežurni tužilac i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK te se se preduzimaju sve dalje mjere i radnje po nalogu tužioca.

Izvor: radiosarajevo

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa