MARKETING

Od ponedjeljka nestabilno vrijeme

U Bosni i Hercegovini će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, rijetko može pasti malo kiše. U Hercegovini će biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 24 stepena Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje od 34 do 38 stepeni Celzijusa.

U ponedjeljak meteorolozi u Bosni i Hercegovini najavljuju nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom u drugoj polovini dana. Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18, na jugu zemlje do 23 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 36 stepeni.

U utorak će u Bosni i Hercegovini nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom u drugoj polovini dana. Vjetar slab do umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18, na jugu zemlje do 22 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 30, na jugu zemlje do 34 stepena Celzijusa.

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo