MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Održana promocija knjige “Dragulji online nastave”

Sinoć je u Velikoj Kladuši u organizaciji Fondacije “Iman” održana promocija knjige “Dragulji online nastave”, priređivača Asmira Čerkeza. Ova knjiga je zbirka učeničkih radova koji su nastali i vrijeme pandemije COVID-a, kada su nastavnici svoja predavanja učenicima prezentirali online putem.
Moderator sinoćne promocije bio je Ešref Hadžić, a na samom početku prisutnima se obratio predsjednik Fondacije “Iman”, Nihad Veladžić. Promotorica knjige bila je velikokladuška spisateljica Nermina Latić, koja je istakla da je ovo djelo “rezultat autorove ljubavi i suosjećanja prema učenicima i njihovom poslu”.
Na kraju same promocije prisutnima se obratio i Asmir Čerkez koji je najzaslužniji da su se učenički radovi, koji su nastali u vremenu pandemije, našli u knjizi.


” S obzirom da se radi o učenicima i njihovom prvom stvaralačkom iskustvu u teškim uslovima koje smo svi proživljali, radovi su su sačuvani u u izvornom obliku, bez uredničkog upliva u stil i jezik”, istakao je priređivač knjige Asmir Čerkez.
“Dragulji online nastave” je zbirka učeničkih radova tri velikokladuške škole, a i indeksu autora nalaze se 23 učenika. Svi učenički radovi su nastali u periodu pandemije (mart-septembar 2020. godine).
Knjiga se može kupiti kod Asmira Čerkeza po cijeni od 20 KM.

Trend radio

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo