MARKETING

ADA PROMET Velika Kladusa - Tehnicki pregled

Omladinski iftar u organizaciji Mreže mladih Velika Kladuša!

Mreža mladih Velika Kladuša sinoć je na Starom gradu organizirala omladinski iftar za mlade sa područja Medžlisa Velika Kladuša

Omladinski iftar je bio prilika za okupljanje i druženje, gdje su mladi imali priliku da zajedno podijele radost iftara te razgovaraju i podijele svoja iskustva. Atmosfera je bila ispunjena radošću i pozitivnom energijom koja inače krasi druženja Mreže mladih.

“Hvala svima koji su došli, koji su bili podrška u ovom iftaru i molim Uzvišenog Allaha da se nastave ovakva druženja i hajr organizacije, te da se omladina nastavi ovako okupljati.

Od srca se zahvaljujemo našem Medžlisu IZ Velika Kladuša na pokroviteljstvu te organizaciji Mladi Velike Kladuše 5 do 12 koji su nam pomogli u realizaciji iftara, našim mladim aktivistima bez čijeg zalaganja ovaj iftar ne bi bilo moguće realizirati. Također se zahvaljujemo svima vama, koji ste svojim dolaskom uveličali naš događaj”, na svojoj facebook stranici kazali su Mladi medžlisa IZ Velika Kladuš

Poslanik, s.a.v.s., kaže: ”Čovjek za svako dobro djelo dobija najmanje deset sevapa. Broj sevapa se podiže na 700 i više, a Uzvišeni Allah kaže: ‘Post je izvan toga. Nagradu za njega Ja dajem, jer rob zbog Mene napušta jelo, piće i sputava strasti’.”

Vezane vijesti:

MARKETING

Sudo Luka logo
ada promet velika kladusa